HCC Montblanc habitacions reformades HCC Taber noves habitacions HCC Lugano apertura hotel HCC Regente hotel habitacions renovades HCC St Moritz hotel habitació doble HCC Lugano hotel sala Paral·lel HCC St Moritz hotel restaurant St Gallen

Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

HCC Hotels

Als nostres hotels, l'estrella és vostè.

Els origens d’ HOTELES CENTRO CIUDAD es troben a l’hotel HCC St. Moritz l’any 1993 i en el que llavors era el seu director, el Sr. Joan Asensio Ros. En aquell any es crea una associació d'hotels, ubicats tots ells al centre de la ciutat, amb l'objectiu de poder fer front, amb més garanties, al volum de reserves originat desde qualsevol punt i amb destí a aquesta zona de Barcelona. El concepte va anar evolucionant amb el temps, i de l'associació d'hotels es va passar a la creació d'una cadena hotelera, l'any 1996, en la qual tots els hotels s'agrupen sota una mateixa direcció i propietat. Es per aquest motiu que de tots els hotels que formaven part de l'anomenada associació, només queden al capdavant de la cadena l'hotel HCC St.Moritz i l'hotel HCC Regente. Un any més tard s’incorpora el primer 3 estrelles, l’hotel HCC Taber, i el segueixen cronològicament l'hotel HCC Montsia, l'hotel HCC Montblanc, l'hotel HCC Berga, l'hotel HCC Open i l'hotel HCC Lugano, aquests quatre últims de nova construcció. Actualment la identificació de la cadena ve donada per les seves inicials, HCC HOTELS, amb ànim de crear una marca que s’identifiqui plenament amb les idees d’ una ubicació excel·lent al centre de la ciutat i d’un alt nivell de qualitat quant a instal·lacions i serveis. HCC HOTELS pertany al Grupo Lutx.

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx