HCC Montblanc habitacions reformades HCC Taber noves habitacions HCC Lugano apertura hotel HCC Regente hotel habitacions renovades HCC St Moritz hotel habitació doble HCC Lugano hotel sala Paral·lel HCC St Moritz hotel restaurant St Gallen

Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Avís legal

D’acord amb el que disposa la “Ley 34/2002”, de l’11 de juliol, de “Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico”, us informem que la responsable i propietària d’aquest lloc web és l’empresa LUTX CORPORACIÓ SL, amb domicili social a Barcelona, c/ Consell de Cent 357, 2n., amb CIF núm. B58155391, i inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, llibre 22037, foli 73, full B31890, tal i com acredita el certificat d’inscripció de domini hcchotels.com, i que els serveis de la societat de la informació que es presten en el mateix compleixen amb tots els requisits que marca l’esmentada llei.

DRET D'INFORMACIÓ

Us informem que les dades que ens faciliteu als formularis que trobareu a la web i les que ens envieu a la nostra adreça de correu electrònic, seran incorporades, tal com ens les cediu, a un fitxer de nom B.D.G.A.LUTX.CORP inscrit en el “Registro de Ficheros Privados de la Agencia Española de Protección de datos”. Lutx Corporació S.L. és la responsable d'aquest fitxer.
Farem servir les seves dades per a la prestació dels serveis que ens demaneu i per enviar-vos informació sobre els nostres productes a través del correu electrònic o adreça postal.
Us recordem que teniu dret de consulta, accés, exclusió, cancel·lació, rectificació i oposició en els termes previstos en l'ordenament i, en especial a la LOPD i a la LSSI.

Per exercitar aquests drets podeu dirigir-vos a:
LUTX CORPORACIÓ, S.L.
B58-155391
Consell de Cent, 357, 2n
08007-BARCELONA
Tel. 934 671 970 Fax: 934 671974
www.grupo-lutx.es
email@grupo-lutx.es

CONSENTIMENT DE L'USUARI

S'entendrà que l'usuari accepta les condicions establertes si prem el botó 'ACCEPTAR' que es troba en tots els formularis de recollida de dades o ens envia un correu electrònic.
Les dades personals recollides dels nostres usuaris són emmagatzemades a la base de dades abans descrita, que garanteix les mesures oportunes de tipus tècnic i estructural per a preservar la integritat i seguretat de la informació personal aportada.

SEGURETAT

Us fem saber que el fitxer abans esmentat disposa d'un document de seguretat que compleix amb el “Real Decreto 1720/2007”, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el “Reglamento de desarrollo de la Ley Orgánica 15/1999”, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. (BOE n. 17 de 19/1/2008) i ha establert tots els mitjans tècnics al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades que ens faciliteu, sense perjudici d'informar-vos que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.
El tractament de les dades personals està ajustat a la normativa establerta en la “Ley Orgánica 15/1999”, 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (BOE 14/12/1999).

LUTX CORPORACIÓ SL es reserva el dret d’emprendre les accions legals que corresponguin contra qui incompleixi les següents prohibicions:

Queda expressament prohibit

1.- Utilitzar qualsevol dels continguts i serveis amb finalitats o efectes il·lícits, prohibits en el present Avís Legal, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol manera puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels Serveis, els equips informàtics o els documents, arxius i tota mena de continguts emmagatzemats en qualsevol equip informàtic de LUTX CORPORACIÓ SL.

2.- Utilitzar continguts i serveis que es trobin protegits per qualsevol dret de propietat intel·lectual o industrial pertanyents a l’empresa o a tercers, sense que l’Usuari hagi obtingut prèviament dels seus titulars l’autorització necessària per a fer l’ús que realitza o pretén realitzar.

3.- Reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició, comunicar públicament, transformar o modificar els Continguts, excepte que es compti amb l’autorització del titular dels corresponents drets, o que estigui legalment permès.

4.- Utilitzar el contingut amb finalitat publicitària i remetre publicitat de qualsevol mena, i comunicacions amb fins de venda o d’altres de naturalesa comercial sense que prèviament s’hagi sol·licitat i es tingui el consentiment.

5.- Incorporar virus o d’altres elements físics o electrònics que puguin danyar o impedir el normal funcionament de la xarxa, del sistema o dels equips informàtics (hardware i software) de LUTX CORPORACIO SL, o de tercers, o que puguin danyar els documents electrònics i arxius emmagatzemats en els esmentats equips informàtics.

6.- L’obtenció o fins i tot l’intent d’obtenció dels Continguts, fent servir per a això mitjans o procediments diferents dels que, segons els casos, s’hagin posat a la seva disposició a aquest efecte, i en general dels que s’utilitzin habitualment a Internet a aquest efecte, sempre que no comportin un risc de dany o inutilització del Web, dels Serveis i/o dels Continguts.

LUTX CORPORACIO SL exclou, amb tota l’extensió permesa per l’ordenament jurídic, qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota mena que puguin ser deguts a la transmissió, difusió, emmagatzemament, posta a disposició, recepció, obtenció o accés als continguts, i en particular, tot i que no de manera exclusiva, pels danys i perjudicis que es puguin ocasionar.

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx