HCC Montblanc habitacions reformades HCC Taber noves habitacions HCC Lugano apertura hotel HCC Regente hotel habitacions renovades HCC St Moritz hotel habitació doble HCC Lugano hotel sala Paral·lel HCC St Moritz hotel restaurant St Gallen

Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Dossier fotogràfic - HCC Taber

Totes les fotografies d'aquest apartat estan preparades per a web, si desitja imatges per a impresió contacti amb comercial@hcchotels.es Tota la documentació aportada per HCC Hotels en relació a fotografies i logotips inclosos en aquesta web: “www.hcchotels.es”, és d'ús exclusiu per a la comercialització dels productes de les empreses abans citades. Qualsevol altre ús de la mateixa queda terminantment prohibit.

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx