Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Arc de Triomf

L’Arc de Triomf és un monument dissenyat per l’arquitecte Josep Vilaseca i Casanovas que va servir com entrada al recinte de la primera Exposició Universal (1888) celebrada al parc de la Ciutadella.

 

L’estructura de maó vist, d’inspiració neomudèjar té una alçada de 30 metres i està decorat amb escultures i rajoles. A diferència de la majoria d’arcs aquest no és un arc de triomf d’exaltació militar sinó d’homenatge al progrés artístic, científic i econòmic.Adreça: Passeig Lluís Companys

Autobusos: 19, 39, 40, 41, 42, 51, 55, 141

Metro: Arc de Triomf (L1)

tornar a Passeja per Barcelona

Situació

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx