Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Jardins Artigas (prop de Berga)

Dissenyats per l’arquitecte Antoni Gaudí. A principis del segle XX Eusebi Güell i Bacigalupi va fundar a Clot del Moro, la primera fàbrica de ciment Pòrtland de Catalunya, coneguda amb el nom d’Asland. Per alimentar-ne els forns s’utilitzava el carbó que s’extreia de les mines del Catllaràs. La considerable distància entre el nucli de població de La pobla de Lillet i l’explotació minera va portar a Eusebi Güell a encarregar a l’arquitecte Antoni Gaudí, la projecció del Xalet del Catllaràs com a habitatge pels treballadors i enginyers de les mines.

 

Durant la seva estada a la Vall de Lillet, Gaudí es va allotjar a casa de la família Artigas, propietaris d’una de les fàbriques més pròsperes de l’època. En agraïment a l’hospitalitat rebuda, Gaudí els va regalar el disseny d’un jardí en un terreny que tenien just davant de casa seva i de la fàbrica tèxtil. D’aquí van néixer els Jardins Artigas, obra on natura i arquitectura es fusionen en perfecta harmonia.Adreça: Parc Xesco Boix, s/n. La Pobla de Lillet.

Web: www.poblalillet.cat

 

tornar a passeja per Berga

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx