Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Casa Àsia

Situat al Palau Baró de Quadras, un edifici modernista reformat per Puig i Cadafalch, entre 1904 i 1906. Té dues façanes completament diferents: la principal amb influències neogòtiques i islàmiques i la posterior inspirada en el modernisme vienès. Del seu interior cal destacar la gran escalinata i la porta d’entrada de ferro forjat.

 

El Palau és la seu de la Casa Àsia des del 2003. La casa Àsia és un organisme que té per objectiu fomentar les relacions entre Catalunya i el continent asiàtic donant a conèixer la cultura oriental.Adreça: Avinguda Diagonal, 373.

Autobusos: 6, 15, 20, 22, 24, 28, 33, 34, 39, 45, 47

Metro: Diagonal (L3 i L5)

Web: www.casaasia.es

tornar a Passeja per Barcelona

Situació

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx