Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Auditori / TNC

L’Auditori és un modern edifici de 42.000 metres quadrats dissenyat per l’arquitecte Rafael Moneo i inaugurat el 1999. Amb el temps s’ha convertit en un nou focus de vida musical de la ciutat en els diferents camps de divulgació, docència i investigació.

 

Consta de tres sales de concert d’acústica impecable i dels següents espais: el museu de la Música, l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i la seu de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC). No es pot deixar de veure la claraboia cúbica de vidre decorada amb pintures rallades de Pablo Palazuelo.

 

El Teatre Nacional de Catalunya (TNC) es troba en un edifici de 20.000 metres quadrats cobert per un sostre a dues aigües que es recolza sobre 26 columnes de 12 metres d’alçada, la seva estructura ens recorda un temple grec. Dissenyat per l’arquitecte Ricard Bofill es va inaugurar el 1996. Compta amb tres sales de teatre de diferents capacitats.Informació Auditori

Adreça: Lepant, 150

Autobusos: 6, 7, 10, 56, 62

Metro: Glòries (L1)

Web: www.auditori.org

 

Informació TNC

Adreça: Pl. de les Arts, 1

Autobuses: 6, 7, 10, 56, 62

Metro: Glòries (L1)

Web: www.tnc.cat

tornar a Passeja per Barcelona

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx