Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Barraca de l'Ametllé (prop d'Amposta)

La barraca de l’Ametllé de dimensions imponents, està considerada la més gran d’una sola nau de les comarques de l’Ebre i Tarragona.

 

Presenta una planta rectangular, en forma de naveta, un costat mesura 8,80 metres, i l’altre fa 5,40 metres i té una alçada d’entre 4 i 5 metres.

 

Encarada al sud trobem la part d’entrada amb forma apuntada, i presenta dues obertures més de ventilació i evacuació de fums, que estan fets amb dos o tres lloses formant un triangle a les parets est i nord, es feia servir com a vivenda temporal pels treballadors del camp.

 

També disposa de diversos prestatges i d’un menjador d’animals fet amb la mateixa pedra de l’estructura.Adreça: la barraca es troba a les afores d'Amposta.

tornar a passeja per Amposta

Situació

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx