Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Barri de Gràcia

 

Gràcia va ser vila independent fins a l’any 1897. Actualment és un dels barris més destacats de la ciutat de Barcelona pel seu ambient i per haver conservat la seva pròpia identitat.

 

El barri s’estén de nord a sud des de la plaça Joanic fins al carrer Príncep d’Astúries i d’oest a est de Travessera de Dalt al carrer de Còrsega.

 

El més recomanable per a qui visiti Gràcia és passejar-se i gaudir d’un gran ambient sense deixar de passar per la plaça Rius i Taulet, amb el seu gran campanar central, o la plaça de la Virreina, on es troba la parròquia de Sant Joan.

 

A finals d’agost, el barri celebra la seva festa major, durant la qual engalanen els carrers i celebren multitud d’activitats i concerts a l’aire lliure. En aquesta època de l’any és de visita obligada passejar-se pels carrers i gaudir del seu ambient festiu.Adreça: Per introduir-nos a Gràcia recomanem agafar el metro i baixar a Fontana (L3), que dóna al carrer Gran de Gràcia amb Astúries, o a la parada de metro de Joanic (L4) o amb els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (qualsevol dels que s’agafen a Plaça Catalunya) i baixar a la parada de Gràcia, que deixa a la Via Augusta amb Marià Cubí.

tornar a Passeja per Barcelona

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx