Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Casa Batlló

Edifici restaurat entre 1904 i 1906 per l’arquitecte Antoni Gaudí a arrel de l’encàrrec de Josep Batlló, propietari de la casa, qui va voler realitzar una reforma de la casa inicial construïda el 1877.

 

Gaudí va reorganitzar totalment els espais, donant-los més ventilació i llum natural, afegint dos pisos, les golfes i els característics balcons dissenyats amb formes corbes entrellaçades, amb la intenció de fer una casa moderna i funcional.

 

De l’edifici destaca la seva espectacular façana que combina pedra, ferro forjat i ceràmica policromada. En el primer pis un gran balcó de pedra sorrenca deixa entreveure l’elegant planta noble i en la part més alta, una pell escamada de ceràmica i una torre encapçalada per una creu de quatre braços ens recorda la llegenda de Sant Jordi amb el drac.

 

L’any 2005 va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco.

 

L’illa de l’Eixample on es troba la Casa Batlló, la Casa Amatller i la casa Lleó Morera s’ha popularitzat com a “Illa de la discòrdia” degut a la disparitat d’elements arquitectònics que es poden apreciar, tots ells de principis del segle XX. En els tres casos es tracta de remodelacions fetes sobre edificis ja existents.Adreça: Passeig de Gràcia, 43.

Autobusos: 7, 16, 17, 22, 24, 28

Metro: Passeig de Gràcia (L2, L3 i L4)

Website: www.casabatllo.es/ca

tornar a Passeja per Barcelona

Situació

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx