Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Jardí del Bou (prop d'Amposta)

Es tracta d’un jardí botànic creat per l’escola taller Baladre. Situat a les afores d’Amposta per la carretera de la Carrova. En aquest jardí trobem els arbres més representatius dels diferents ecosistemes de la comarca del Montsià en una superfície d’uns 6.000 metres quadrats.

 

El passeig a través d’aquest jardí botànic pretén donar a conèixer d’una manera virtual les típiques terres Mediterrànies, la vegetació dels cursos de l’aigua i les muntanyes més altes de la nostra zona. De cada lloc veureu el seu paisatge vegetal característic, tant el que creix de forma espontània com el que ha aparegut a arrel de la transformació de l’home en el medi natural. Al mateix temps podreu conèixer els noms de les plantes més representatives d’aquestes agrupacions vegetals gràcies als cartells que hi ha just a sota.Adreça: el jardí es troba prop d'Amposta per la carretera de la Carrova.

tornar a passeja per Amposta

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx