Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Parc Natural del Cadí Moixeró i Pedraforca (prop de Berga)

Un del parcs més grans de Catalunya amb una gran diversitat de flora i fauna. Permet al visitant gaudir de la natura a través de diferents rutes ja senyalitzades i condicionades amb fonts i zones de picnic. També es poden visitar les oficines del parc on podrà ampliar la informació a través d’un bonic audiovisual.

 

Dins el Parc destaca la muntanya del Pedraforca amb 2.506 metres, anomenada també la muntanya màgica o de les bruixes per les diferents llegendes que s’expliquen. L’emblemàtic emplaçament i la seva peculiar forma de forca, la fan de les muntanyes més originals del territori català.Adreça: la Vinya, 1 en el poble de Bagà.

tornar a passeja per Berga

Situació

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx