Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Casa Amatller

L’edifici original es va construir el 1875 per Antoni Robert i el 1898 la família Amatller va encarregar la seva reforma a l'arquitecte Puig i Cadafalch, qui va combinar l’estil neogòtic amb un acabat esglaonat insòlit, inspirat en les cases dels Països Baixos.

 

Es pot visitar la porteria, la qual manté una decoració preservada que inclou una de les millors vidrieres del modernisme.

 

L’illa de l’Eixample on es troben la Casa Batlló, la Casa Amatller i la Casa Lleó Morera s’ha popularitzat com a “Illa de la Discòrdia” degut a la disparitat d’elements arquitectònics que es poden apreciar, tots ells de principis del segle XX. En els tres casos es tracta de remodelacions fetes sobre edificis ja existents.Adreça: Passeig de Gràcia, 41.

Autobusos: 7, 16, 17, 22, 24, 28

Metro: Passeig de Gràcia (L2, L3 i L4)

Web: www.amatller.org

 

tornar a Passeja per Barcelona

Situació

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx