Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Casa de Fusta (prop d'Amposta)

Aquesta edificació situada al costat de la llacuna de l’Encanyissada va ser importada des del Canadà com a refugi de caça per a la gent burgesa de Barcelona.

 

Actualment i des de la creació del Parc Natural del Delta de l’Ebre s’ha convertit en una exposició permanent i interactiva sobre les llacunes del Delta i una gran part de les aus que tenen a la casa el seu hàbitat; així com alguns dels estris que antigament utilitzaven per a la caça i la pesca tradicional. Serveix de punt d’informació del Parc Natural.

 

En aquesta àrea del parc el visitant podrà gaudir, a més, de diversos miradors de flora i fauna sobre la llacuna de l’Encanyissada, així com d’un carril de bicicleta que voreja la part nord-oest de la llacuna amb els seus corresponents cartells interpretatius d’aquest peculiar ecosistema i d’un servei d’informació situat al costat de la casa de Fusta, on venen productes artesanals de la zona, publicacions i material d’interès sobre el Delta.Adreça: Partida de la Cuixota, s/n, Amposta.

tornar a passeja per Amposta

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx