Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Casa Golferichs

Casa modernista obra de l’arquitecte Rubió i Bellver construïda el 1901. Va ser residència de l’enginyer de camins i empresari Macari Golferichs, qui va residir a la casa junt amb la seva família fins a l’inici de la Guerra Civil Espanyola, moment en el que els milicians llibertaris van confiscar la casa amb la intenció d’utilitzar-la com a universitat popular. Un cop va finalitzar la guerra es va utilitzar com a escola religiosa.

 

Actualment i des del 1989 s’utilitza com a centre cívic i ludoteca.Adreça: Gran Vía Corts Catalanes 491.

Autobusos: 9, 14, 20, 38, 50, 56, 59

Metro: Urgell (L1)

Web: www.golferichs.org

tornar a Passeja per Barcelona

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx