Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Castell d'Amposta (Amposta)

Són les restes d'una fortificació de l'època medieval, situada al casc antic d'Amposta, al costat de l'Ebre, i construïda sobre un assentament ibèric.

 

El Castell d'Amposta fou edificat pels àrabs durant el S. X, i veiè l'època de major esplendor quan fou conquerit per Ramón Berenguer IV, moment en el que es va proclamar la seu de l'Ordre de Sant Joan de Jerusalem a la Corona catalano-aragonesa, i donà nom a la castellania d'Amposta.

 

Desprès de successives guerres i expoliacions fou instal·lat a finals del segle XIX el primer molí arrosser de les terres de l'Ebre. La importància del seu llegat va restar muda durant centenars d'anys. Actualment s'han recuperat els vestigis i l'esplendor de periodes passats.

 

Avui dia, l'àrea del Castell, símbol històric de la ciutat, ens permet gaudir d'un espai més, com a punt urbà d'oci i d'equipaments públics turístics i culturals.

 

Una serie de panells informatius permeten una visita interpretativa per l'interior del recinte, on s'explica l'evolució històrica dels testimonis arquitectònics que es conserven: la base de la torre de Sant Joan, les fosses, els esbelts arcs apuntats de pedra banyats pel riu, l'antiga fàbrica de sabó artesanal, les sitges ibèriques, el molí de Cercós, i diversos murs.Adreça: el castell es troba dins la població d'Amposta.

tornar a passeja per Amposta

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx