Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Castell de Montjuïc

El 1640 amb la Guerra dels Segadors la ciutat va construir un recinte militar en el lloc on hi havia una torre de vigilància. Aquesta primera fortalesa va passar a ser propietat reial l’any 1652, convertint-se poc després en un dels principals protagonistes de la Guerra de Successió, entre 1704 i 1714.

 

A mitjans del segle XVIII, l’enginyer militar Juan Martín Cermeño, es va encarregar de la remodelació del recinte que va quedar molt malmès durant la guerra. És en aquest moment quan el castell adopta un aspecte que manté a dia d’avui. Al llarg de la història la ciutat de Barcelona ha sigut bombardejada en diverses ocasions des del recinte del castell, el qual també ha servit de presó. El 15 d’octubre de 1940 mor afusellat el president de la Generalitat Lluís Companys. Fins el 1960 el Castell s’utilitzà com a presó militar i a partir d’aquest any es cedeix a la ciutat sota la gestió de l’exèrcit de terra.

 

Des de l’any 2007, el castell de Montjuïc és propietat de l’Ajuntament de Barcelona.Adreça: Carretera de Montjuïc, 66

Autobusos: 150

tornar a Passeja per Barcelona

Situació

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx