Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Catedral de Barcelona

La construcció de la Catedral es va dur a terme durant sis segles, es va començar a aixecar el 1298 sobre una basílica de tres naus destruïda per Al-Mansur l’any 925. La façana principal i la torre van ser acabades el 1890 seguint l’estil neogòtic. A l’interior ens sorprenen les 25 capelles laterals, el claustre del segle XIV i els carreus del cor, destaquen també el púlpit i la cripta on descansen les restes d’una de les patrones de Barcelona, Santa Eulàlia, a qui es va dedicar el temple.

 

La planta de creu llatina, les voltes de creueria junt amb les vidrieres de les finestres omplen de llum l’interior de la Catedral.Adreça: Plaça de la Seu, s/n.

Autobusos: 17, 19, 38, 40, 45, 59

Metro: Jaume I (L4), Liceu (L3)

Web: www.catedralbcn.org

tornar a Passeja per Barcelona

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx