Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Mercat Encants Vells

Oficialment conegut com a fira de Bellcaire, ens trobem davant d’un dels mercats més antics d’Europa, els seus orígens són del segle XIV. Popularment es conegut com els ‘Encants Vells’, ve a ser com un rastre a l’aire lliure on es pot trobar tot tipus d’articles tant nous com de segona mà.

 

El mercat ocupa un espai de més de 15.000 metres quadrats i és visitat setmanalment per més de 100.000 persones.Adreça: Av. Meridiana, 69

Autobusos: H12, V21, 7, 92, 192

Metro: Glòries (L1), Monumental (L2)

Web: www.encantsbcn.com

tornar a Passeja per Barcelona

Situació

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx