Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Estació del Nord

L’estació del Nord és una antiga estació ferroviària que actualment funciona com a terminal d’autobusos. Al costat es troba el parc de l’estació del nord, considerat un dels parcs urbans més bells de la ciutat.

 

L’escultora Beverly Pepper li va donar forma decorativa i personalitat a una zona verda inaugurada el 1988 i ampliada el 1999 inspirant-se en l’estil gaudinià.

 

El parc és també un espai de comunicació entre edificis de Barcelona com són l’Auditori, el TNC i l’arxiu de la corona d’Aragó.Adreça: Nàpols, 70

Autobusos: 6, 10, 40, 42, 54

Metro: Arc de Triomf o Marina (L1), Monumental (L2)

tornar a Passeja per Barcelona

Situació

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx