Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Estadi FCB / Camp Nou

El Camp Nou és el nom que rep l’estadi on juga el FC Barcelona. Té una qualificació màxima de 5 estrelles atorgada per la FIFA. És l’estadi amb més capacitat d’Europa amb 99.354 espectadors. Ocupa una superfície de 55.000 metres quadrats i té una alçada de 48 metres.

Inicialment es va inaugurar el 1957 amb el nom d’Estadi del FC Barcelona però popularment es coneixia com a Camp Nou fet que va fer que per la temporada 2000-2001 es va realitzar una consulta popular amb la que es va oficialitzar el nom actual del Camp Nou.

 

L’any 1984 es va incorporar el Museu del barça, que amb els anys ha passat a ser el museu més visitat de Catalunya. A part dels partits de futbol l’estadi també s’ha convertit en la seu de grans concerts musicals, alguns artistes que han actuat al Camp Nou són: Bruce Springsteen, Frank Sinatra, Michael Jackson, U2, Julio Iglesias, Els Tres Tenors, entre molts altres.Adreça: Travessera de les Corts entre Aristides Maillol i el carrer de la Maternitat.

Autobusos: 15, 54, 56, 57, 75, 157

Metro: Les Corts (L3), Collblanc (L5)

Web: www.fcbarcelona.cat

tornar a Passeja per Barcelona

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx