Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Fira de Barcelona

La tradició firal de Barcelona es remunta a l’Exposició Universal de 1888. El 1920 va tenir lloc la primera fira de mostres i el 1929 va ser quan va donar origen a l’actual recinte de Montjuïc.

 

La Fira de Barcelona és la institució firal de la ciutat i una de les més importants d’Europa. Cada any s’organitzen nombrosos salons i congressos on es reuneixen destacades empreses de diferents sectors econòmics per a exposar les seves novetats, bescanviar coneixements i experiències i promoure negocis.

 

Té una cartera de 80 sales: anuals, bianuals, biennals, triennals i quadriennals, reuneixen 40.000 empreses i 3.5 milions de visitants. És líder en salons industrials celebrats a Espanya i 15 de les seves fires són referents a nivell Europeu.

 

Actualment la Fira de Barcelona queda repartida en dos grans recintes, per un costat el recinte de Montjuïc amb 165.000 metres quadrats i per altra banda el recinte de la Gran Via inaugurat el 2007 amb 200.000 metres quadrats ampliable fins als 405.000 metres quadrats.Adreça. Avinguda Reina Maria Cristina, s/n.

Autobusos: D20, H12, V7, 9, 13, 27, 37, 50, 65, 79, 91, 109, 150, 165

Metro: Espanya (L1 i L3)

Web: www.firabcn.es

tornar a Passeja per Barcelona

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx