Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Fundació Antoni Tàpies

Situada en un edifici construït per Domènech i Montaner el 1885, la fundació va ser creada per Antoni Tàpies el 1984 amb la finalitat de promoure el coneixement de l’art modern i contemporani.

 

La fundació ofereix una exposició dedicada a l’autor que es presenta seguint un ordre cronològic que va des de 1940 fins els nostres dies. La mostra ens permet conèixer l’evolució formal de l’artista a través de les seves obres.

 

El 1990 es va incloure a l’edifici l’escultura “Núvol i cadira” del propi fundador realitzada amb tubs d’alumini i tela metàl·lica d’acer, que dona alçada a l’edifici pretenent no interferir en la importància artística de la façana.Adreça: Aragó, 255

Autobusos: 7, 16, 17, 20, 22, 24, 28, 39, 43, 44, 45, 47, 63, 67, 68, 544

Metro: Passeig de Gràcia (L2, L3 i L4)

Website: www.fundaciotapies.org

tornar a Passeja per Barcelona

Situació

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx