Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Golondrines

Les Golondrines són una atracció nàutica en funcionament des de l’any 1888 amb motiu de l’Exposició Universal celebrada a la ciutat de Barcelona.

 

Actualment les embarcacions segueixen amarrades al seu lloc original, el port, davant del monument de Colom.

 

Existeixen dues rutes diferents, una de 35 minuts pel mateix port i una altra de 1h 35min que va de Colom al Port del Fòrum i torna al lloc d’inici.Adreça: Plaça del Portal de la Pau, davant del monument de Colom.

Autobusos: 14, 36, 38, 57, 59, 64, 100, 157.

Metro: Drassanes (L3)

Web: www.lasgolondrinas.com

tornar a Passeja per Barcelona

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx