Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Teatre Grec

Aquest teatre a l’aire lliure va ser dissenyat i construït l’any 1929 pels arquitectes Ramón Reventós i Nicolau Maria Rubió i Tudurí amb motiu de l’Exposició Internacional de Barcelona. Reventós i Rubió es van inspirar en la planta de teatre d’Epidaure. Al ubicar el teatre en una antiga cantera de la muntanya, la paret tallada serveix com a escena del teatre.

 

Amb una superfície de 460 metres quadrats el teatre pot acollir un total de 1.900 espectadors.

 

Des de 1976 es celebra cada any el Festival Grec amb importants representacions artístiques especialment a l’estiu. La resta de l’any gairebé no s’utilitza.

 

En el recinte del teatre també trobem uns jardins i un restaurant.Adreça: Passeig de Santa Madrona, 36.

Autobusos: 55

Web: http://grec.bcn.cat/

tornar a Passeja per Barcelona

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx