Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Hospital de Sant Pau

Entre 1901 i 1930 l’arquitecte Domènech i Montaner va construir l’hospital de Sant Pau degut a que l’antic edifici situat al barri del Raval va quedar petit i obsolet.

 

El nou hospital construït és un centre modern i ampli, en forma de cèl·lules disgregades rodejades de jardins i carrers. Una petita ciutat modernista on es va tenir en compte la qualitat de vida dels malalts, ja que els pavellons estan rodejats de carrers i zones verdes per les que poden passejar.

 

La seva grandària equival a 9 illes de l’Eixample.

 

De la construcció destaca l’església, la façana exterior i el pavelló central.

 

El 1997 va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.Adreça: Sant Antoni Maria Claret amb Cartagena

Autobusos: 15, 19, 20, 25, 45, 47, 50, 51, 92, 117, 192

Metro: Sant Pau / Dos de Maig (L5)

Web: www.santpau.cat

tornar a Passeja per Barcelona

Situació

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx