Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Església Sta Maria d'Avià (prop de Berga)

L’església de Santa Maria d’Avià està situada a la població d’Avià dins de la comarca del Berguedà.

 

La seva construcció romànica data de mitjan del segle XII. D’una sola nau amb un absis semicircular de similars mesures d’alçada i amplada que la nau. Té una coberta de volta de canó de mig punt que és reforçada per dos arcs. La porta d’entrada la formen dos arcs en gradació de mig punt. El campanar és de cadireta amb dos ulls, exteriorment no s'aprecia cap classe d’ornamentació.Adreça: l'església està situada dins del poble d'Avià.

tornar a passeja per Berga

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx