Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Jardins de Mossèn Costa i Llobera

Els jardins de Mossèn Costa i Llobera es van crear a principis dels anys 60 i s’ubiquen en un espai que havia estat ocupat per bateries antiaèries.

 

La seva extensió fa un total de 6,15 hectàrees i la seva especialitat són els cactus i les plantes tropicals. El cultiu d'aquestes plantes es veu afavorit gràcies al microclima existent per la seva situació al sud-est de la muntanya de Montjuïc, on la temperatura és 2 graus superior que a la ciutat. L'orientació també els protegeix del vent. Adreça: entre la carretera de Miramar i el passeig Josep Carner a Montjuïc.

Autobusos: 38, 50.

tornar a Passeja per Barcelona

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx