Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

La Monumental

La plaça de toros la Monumental es va inaugurar el 1914 amb el nom d’ “El Sport” i va ser rebatejada amb el nom de la Monumental. La seva façana és d’estil mudèjar i bizantí i el seu aforament és de 19.582 localitats.

 

Va ser el marc de la primera i única actuació dels Beatles a Barcelona el 1965.

 

Ha sigut la última plaça de toros en actiu de la ciutat de Barcelona fins que s'han prohibit les corrides de bous a Catalunya l'any 2011.Adreça: Gran Via de les Corts Catalanes, 747.

Autobusos: 7, 10, 56, 62

Metro: Monumental (L2)

tornar a Passeja per Barcelona

Situació

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx