Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

La Pedrera (Casa Milà)

L’edifici de la Casa Milà – La Pedrera es va construir entre 1906 i 1912 per encàrrec de Pere Milà a l’arquitecte Antoni Gaudí, qui va aixecar un sorprenent edifici modernista organitzat al voltant de dos patis interiors que donen llum i ventilació a les vivendes. En ella destaquen les formes corbes tant a l’interior com a l’exterior de l’edifici que recorden les ones del mar.

 

La façana és de pedra vista a excepció del teulat que està cobert de rajoles blanques i les xemeneies tenen forma de guerrers algunes d’elles recobertes de cascs d’ampolles trencades utilitzant a manera de tessel·les de mosaics.

 

Els habitants de Barcelona van ser els que li van donar el sobrenom de la Pedrera, pel seu descontentament al no respectar les normes d’estil convencional.

 

El 1984 va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

 

Actualment es poden visitar les golfes, el terrat i un dels pisos de l’època.Adreça: Provença, 261 - 265

Autobusos: 7, 16, 17, 22, 24, V17

Metro: Passeig de Gràcia (L2, L3 i L4) o Diagonal (L3 i L5)

Web: www.lapedrera.com

tornar a Passeja per Barcelona

Situació

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx