Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

La Rambla

La Rambla ocupa el lloc d’un antic torrent i deu el seu nom a la veu àrab “remla” que significa sorral.

 

La Rambla va néixer amb l’inici de la modernitat, quan el 1766 es va traçar un passeig al llarg de la muralla medieval que transcorria per aquesta part de Barcelona des del segle XIII. En una ciutat de carrers estrets i tortuosos, la Rambla constituïa l’únic espai apte per poder veure i ser vist i per a esbarjo de tots els ciutadans. Al tractar-se d’un pas cèntric, allà es donaven cita totes les classes.

 

Al llarg dels seus 1200 metres de passeig cal destacar la Font de Canaletes, on diu la llegenda que tot aquell qui beu de la font sempre torna a Barcelona, el Gran Teatre del Liceu, el Palau Moja, l’església de Betlem, el Palau de la Virreina, el mercat de la Boqueria, el museu de la cera, el centre d’Art Santa Mònica i el mirador de Colom al final de la Rambla.

 

Si passeja per aquest important carrer barregis amb les estàtues humanes, les floristeries i els quioscs de venda d’animals, sobretot d’aus.Adreça: La Rambla va des de la plaça de Catalunya fins al Portal de la Pau

Autobusos: 14, 38, 59, 91

Metro: Catalunya (L1 i L3), Liceu (L3), Drassanes (L3)

tornar a Passeja per Barcelona

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx