Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Llacuna de l'Encanyissada (prop d'Amposta)

És la llacuna més gran del Delta de l’Ebre que es troba dins de les zones protegides del parc natural a l’hemidelta dret del Delta.

 

Es caracteritza per estar envoltada de vegetació helofítica o d’aigua dolça que és la que més predomina, així com també de vegetació adaptada als terrenys salins o halòfils.

 

La fauna que trobem és l’associada a les llacunes d’aigua dolça, com són els ocells de canyís, a la primavera i l’estiu alberguen les majors colònies de cria d’ardeids de tot el Delta (martinet blanc, esplugabous, martinet de nit, martinet menut, agró roig i martinet ros), etc.

 

En aquesta zona trobem quatre miradors sobre la llacuna i un carril bici que envolta la part nord-oest de la llacuna amb els corresponents cartells interpretatius d’aquest ecosistema.Adreça: la llacuna es troba dins del Delta de l'Ebre.

tornar a passeja per Amposta

Situació

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx