Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Casa de les Punxes

La casa de les Punxes o Casa Terrades és un edifici dissenyat per Puig i Cadafalch que es va construir el 1905 per encàrrec de les germanes Terrades que volien unificar tres immobles de la seva propietat. L’arquitecte va projectar un edifici d’aspecte medieval que recorda a un castell. Es caracteritza per les seves sis torres, coronades per sengles agulles de forma cònica que li van donar el nom popular de Casa de les Punxes.

 

El 1975 va ser declarada Monument Històric Nacional.

 

Al tractar-se d’una casa de propietat privada el seu interior no es pot visitar.Adreça: Avinguda Diagonal, 416.

Autobusos: 6, 15, 20, 33, 34, 39, 45, 47

Metro: Verdaguer (L4 i L5).

tornar a Passeja per Barcelona

Situació

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx