Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

MACBA

El MACBA, museu d’art contemporani de Barcelona, es troba en un edifici dissenyat per l’arquitecte nord americà Richard Meier. Combina les línies rectes amb les línies corbes amb la intenció de barrejar els espais interiors amb la llum natural.

 

El Macba neix el 1959 a partir d’una iniciativa del crític d’art Alexandre Cirici i Pellicer, qui va veure necessari apropar al públic l’art de la segona meitat del segle XX. Va ser inaugurat com a museu el 1995 i el 2006 es va afegir l’antiga església del convent dels Àngels com a nou espai d’exposició Capella Macba.

 

El museu disposa d’una col·lecció permanent i un gran nombre de mostres itinerants.Adreça: Plaça dels Angels, 1

Autobusos: 7, 9, 13, 14, 16, 17, 20, 37, 41, 42, 50, 54, 55, 58, 59, 62, 63, 64, 66, 67, 68, 91, H12 

Metro: Catalunya (L1 i L3) o Universitat (L1 i L2)

Web: www.macba.es 

tornar a Passeja per Barcelona

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx