Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Font màgica de Montjuïc

Construïda amb motiu de l’Exposició Internacional de 1929 per Carles Buïgas, és la major font ornamental de la ciutat que actualment ofereix un espectacle que combina la música amb el moviment de l’aigua i amb els jocs de llums amb més de 50 variants.

 

L’any 1992 la font va ser minuciosament restaurada amb motiu dels Jocs Olímpics de Barcelona.

 

Cada any per la festa major de Barcelona, la Mercè, acull l’acte final de les festes, el ‘Piromusical’ que combina l’espectacle de la font amb un gran desplegament de focs artificials.

 

Cal esmentar que l’aigua utilitzada a la font sempre és reciclada, amb l’objectiu d’afavorir l’estalvi d’aigua potable.Adreça: Avinguda Reina Maria Cristina, s/n.

Autobusos: 13, 50

Metro: Espanya (L1 i L3)

tornar a Passeja per Barcelona

Situació

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx