Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Mercat de Sant Josep (La Boqueria)

El mercat de la Boqueria va ser inaugurat l’any 1840 després de quatre anys d’obres en els terrenys ocupats fins aquell moment pel convent de Sant Josep. La història és remunta molt més enrere, ja que just en aquest espai de la Rambla trobàvem en el segle XIII venedors ambulants de carn.

 

Amb el temps el mercat es va anar transformant en un mercat modern. Es va incorporar il·luminació de gas i el 1914 es va finalitzar la coberta metàl·lica que, a més de protegir els aliments, els venedors i compradors donava caràcter al mercat.

 

El mercat de la Boqueria és tot un espai de vida, història i arquitectura de valor inqüestionable, amb els anys s’ha convertit en un lloc de visita obligada per a compradors i turistes tant per l’estructura del mercat com per la disparitat de productes que ofereix.Adreça: La Rambla, 89 bis.

Autobusos: 14, 59, 91

Metro: Liceu (L3)

Web: www.boqueria.info

 

tornar a Passeja per Barcelona

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx