Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Mercat Municipal (Amposta)

Edifici aixecat l’any 1947 per l’arquitecte F. J. Barba Corsini sobre l’antiga zona coneguda com la Fàbrica, on hi havia una fàbrica de sabó i uns assecadors d’arròs. Era la zona d'esbarjo on anava la gent a jugar a jocs tradicionals.

 

Actualment es troba el mercat municipal, que consta d’una nau amb pòrtics coberts en els laterals on trobem diversos comerços, i sobre d’aquests hi ha uns grans finestrals decorats amb unes magnífiques vidrieres amb motius de fauna del Delta de l’Ebre, realitzades amb la tècnica medieval de l’emplomat.

 

Aquest mercat proporciona els productes frescos de la nostra terra que formen part de la cuina mediterrània tradicional, com són: el peix, la carn, les verdures, les hortalisses, fruites, pa, dolços, etc.Adreça: Av. Alcalde Palau, 68, Amposta.

tornar a passeja per Amposta

Situació

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx