Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

MNAC

El Museu Nacional d’Art de Catalunya neix l’any 1990 acollint tot tipus d’obres amb objecte de conservar i mostrar tot l’art català des del romànic fins al segle XX.

 

El MNAC, com és conegut, és un consorci amb personalitat jurídica pròpia constituïda per la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i l’Administració General de l’Estat.

 

El museu s’ubica en el Palau Nacional de Montjuïc construït per a l’Exposició Internacional de 1929, edifici de 32.000 metres quadrats d’estil classicista presenta una façana principal simètrica coronada per una gran cúpula d’estil romà.

 

La col·lecció permanent del museu es classifica en: Romànic, Gòtic, Renaixement i Barroc (col·lecció Thyssen-Bornemisza i llegat Cambó), Art Modern (col·lecció Carmen Thyssen-Bornemisza), Numismàtica, Dibuixos, Gravats i Cartells i Fotografia a part de les exposicions temporals.Adreça: Avinguda Reina Maria Cristina, s/n

Autobusos: 13, 50, 55 

Metro: Espanya (L1 i L3)

Web: www.mnac.cat

 

tornar a Passeja per Barcelona

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx