Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Cases Modernistes (Amposta)

A l’avinguda de la Ràpita es troben la major part dels edificis modernistes de la ciutat, la casa Fàbregues, la Morales Talarn, la casa Macià i la casa Palau Fàbregas.

 

Al carrer Victòria us cridarà l’atenció els vistosos colors de la casa modernista del Notari, com si es tractés d’un petit palau àrab i al carrer Sant Joan es troba la casa pairal Miralles, edifici d’època medieval actualment reformat. També trobem la casa Enric Ramón a l’avinguda Sant Jaume, davant de l’oficina de Turisme.Adreça: les cases es troben repartides per la població d'Amposta.

tornar a passeja per Amposta

Situació

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx