Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

MOE Joan Antoni Samaranch

El Museu Olímpic i de l’Esport va ser inaugurat l’any 2007 a la zona de l’anella olímpica. El juny de 2010 es va afegir al museu el nom de Joan Antoni Samaranch en honor al president del Comitè Olímpic Internacional entre 1980 i 2001.

 

En el museu trobem tant aspectes de l’esport d’alt rendiment com de l’esport competitiu i d’oci. Mostra com des de l’esport es poden promoure valors, educar, innovar i renovar. També inclou espais interactius amb avançada tecnologia i instal·lacions multimèdia. Un dels espais més emblemàtics del museu és la col·lecció Joan Antoni Samaranch que té com a objectiu reflectir l’esperit esportiu olímpic a través de peces relacionades amb l’esport, l’art i la cultura de l’expresident del COI. També inclou una sala d’exposicions temporals, una mostra de l’esport en diferents civilitzacions i la Seu de la fundació Barcelona Olímpica.Adreça: Avinguda de l'Estadi, 60.

Autobusos: 55, 150

Metro: Espanya (L1 i L3)

Web: www.museuolimpicbcn.cat

 

tornar a Passeja per Barcelona

Situació

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx