Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Monestir de Pedralbes

El Reial Monestir de Pedralbes és un convent de la ordre de les clarisses situat al barri de Pedralbes. Els seus edificis formen un conjunt monumental d’estil gòtic.

 

El monestir va ser fundat pel rei Jaume el Just i la seva dona Elisenda de Montcada el 1326 amb la intenció que servís de retir per a la reina en el moment d’enviudar, que estava previst fos pròxim per l’edat i la salut del rei.

 

El monestir es va inaugurar l’any 1327 després de la mort del rei moment en el que la reina es va traslladar a viure al recinte, en un palau annexa que es va fer construir. El monestir acollia una comunitat de monges clarisses.

 

El 1931 el monestir va ser declarat Monument Històric Artístic. El 1938 es va instal•lar el dipòsit general d’arxius, on es guardaven els fons d’arxius de diferents institucions. A partir del 1949 una part del monestir es va obrir al públic i el 1975 es va construir un nou convent a l’antic hort per a poder destinar la major part de les instal.lacions antigues al museu-monestir de Pedralbes que a finals del segle XX va passar a formar part del museu d’Història de la Ciutat. Una petita comunitat de monges clarisses segueix residint en el nou convent.Adreça: Baixada del Monestir, 9.

Autobusos: 22, 63, 64, 75, 78, 101

Metro: FGC Reina Elisenda (L6)

tornar a Passeja per Barcelona

Situació

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx