HCC Hotels

loading

Carregant ....

MILLOR TARIFA GARANTIDA

Cercar

Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Museu de les Terres de l'Ebre (Amposta)

El museu del Montsia conserva i gestiona les col·leccions més importants de la natura, l’arqueologia i l’etnologia de la comarca del Montsia i del Delta de l’Ebre, fons que abasteix més de 20.000 objectes.

 

El museu del Montsia, després d’una primera etapa de funcionament (1984 – 2000), que comptava amb seccions d’exposició d’acord amb aquestes col·leccions, ha iniciat una remodelació museogràfica, a partir de tres temes fonamentals: l’Arqueologia, de la prehistòria a l’edat medieval; l’Ebre, camí de l’aigua i el delta de l’Ebre, memòria d’un medi, espai d’uns humans.

 

El museu com a entitat cultural oberta i dinàmica, organitza anualment activitats com conferències, cursos, exposicions temporals, itineraris locals i comarcals, tallers didàctics, etc. i ofereix nombrosos serveis com els de biblioteca i serveis de documentació, entre altres.Adreça: carrer Gran Capità, 34, Amposta.

tornar a passeja per Amposta

Situació

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx