Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Museu de l'Esport

El museu i centre d’estudis de l’esport Doctor Melcior Colet s’ubica en una casa modernista de l’any 1911 dissenyada per l’arquitecte Puig i Cadafalch.

 

L’any 1982 el doctor Colet va donar a la Generalitat de Catalunya la finca on es trobava el seu consultori mèdic per a que s’instal•lés un museu i un centre d’estudis dedicat al món de l’esport.

 

Actualment la col•lecció del museu consta de diverses peces i fotografies relacionades amb l’esport, especialment objectes que fan referència a l'esport català com trofeus, medalles, pilotes de futbol, reglaments i pintures i altres objectes que fan referència a l’olimpisme com són torxes, medalles, mascotes i peces de diferents esportistes olímpics catalans.Adreça: Buenos Aires, 56-58.

Autobusos: 6, 7, 14, 15, 27, 32, 33, 34, 59, 63, 67, 68

Metro: Hospital Clínic (L5)

tornar a Passeja per Barcelona

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx