Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Museu Egipci

El museu egipci és una institució d’interès cultural i educativa que pertany a la fundació arqueològica Clos. És una de les col·leccions privades més importants d’Europa i una identitat compromesa amb la investigació, l’estudi i la difusió de l’antic Egipte.

 

Les seves instal·lacions ocupen més de 2000 metres quadrats dividits en tres sales.

 

Es va fundar el 1993 per la Fundació Jordi Clos.

 

Destaquen una imatge colossal de Ramsés II i un relleu de Cleopatra VII.Adreça: València, 284

Autobusos: 17, 20, 22, 24, 28, 43, 44

Metro: Passeig de Gràcia (L2 i L3)

tornar a Passeja per Barcelona

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx