Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Museu Marítim de Barcelona

El museu es situa a les Reals Drassanes Medievals de Barcelona, un espai dedicat a la construcció naval entre els segles XIII i XVIII. A l’any 1976 el recinte es va catalogar com a monument Històric-Artístic.

 

Des de l’any 1929 reuneix un important conjunt de col·leccions que il·lustren la cultura marítima catalana i ajuden a entendre la història marítima del país. La institució del museu té l’objectiu de conservar, estudiar i difondre les col·leccions de patrimoni marítim més important del Mediterrani.

 

Del museu destaquen les col·leccions de models de vaixells, d’instruments nàutics, d’exvots, de pintura marítima, de mascarons i de cartografia. Amarrat al port de Barcelona trobem l’embarcació històrica de 1918, el pailebot Santa Eulàlia, un veler de tres pals i 46 metres d’eslora.

 

L’any 2006 el Museu Marítim de Barcelona va ser declarat Museu d’Interès Nacional.Adreça: Avinguda de les Drassanes, s/n.

Autobusos: 14, 18, 36, 38, 57, 59, 64, 91

Metro: Drassanes (L3)

Web: www.mmb.cat

tornar a Passeja per Barcelona

Situació

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx