Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Museu Picasso

El museu es distribueix al llarg de cinc palaus dels segles XIII i XIV d’estil gòtic català. Inaugurat el 1963 s’ha convertit en un centre imprescindible per a conèixer els anys de formació de l’artista.

 

La col·lecció permanent acull un total de 3800 obres que pertanyen a la seva època de formació i joventut, en ella podem veure l’estreta relació que mantenia l’artista malagueny amb la ciutat de Barcelona.Adreça: Montcada, 15-23.

Autobusos: 14, 17, 19, 39, 40, 45, 51, 59

Metro: Jaume I (L4)

Web: www.museupicasso.bcn.es

tornar a Passeja per Barcelona

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx