Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Vila Olímpica / Platges

El barri de la Vila Olímpica neix a arrel dels jocs olímpics celebrats a Barcelona l’any 1992 ja que van ser les residències dels atletes participants a les competicions esportives.

 

Ubicat en una antiga zona industrial de Poblenou coneguda com a Icària, amb aquesta nova construcció la ciutat també guanya noves platges, àmplies zones enjardinades i equipaments públics.

 

Del barri destaquen els dos gratacels aixecats sobre el Port Olímpic, la torre Mapfre i l’hotel Arts, de 144 metres d’alçada. Just a sota dels edificis trobem un gran peix daurat, dissenyat per Frank Gehry.

 

A la zona del port olímpic podem gaudir d’una àmplia activitat nàutica i esportiva i d’una extensa oferta d'oci amb més de 40 bars, restaurants i discoteques.

 

Just al costat del port trobem la platja de la Nova Icària, de 400 metres de longitud. És considerada una platja tranquil·la freqüentada tant per famílies com per grups d’amics. Disposa de diversitat d’equipaments disponibles per a totes les edats com una zona de jocs infantils, una taula de ping pong, camps de volei, fonts, lavabos, dutxes, papereres, quioscos de begudes i gelats, lloguer d’hamaques, torres de vigilància i punts de socorrisme, pàrquing de bicicletes i cotxes i una zona adaptada per a persones amb mobilitat reduïda entre moltes altres.



Adreça: línia de costa que va des de la Barceloneta fins a la Zona del Fòrum.

Autobusos: 14, 36, 41, 71, 92, 100

Metro: Ciutadella-Vila Olímpica (L4) , Barceloneta (L4)

tornar a Passeja per Barcelona

Situació

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx