Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Pavelló Mies Van der Rohe

El pavelló es va construir l’any 1929 per a l’Exposició Universal com a pavelló alemany.

 

És un edifici de formes simples però treballades amb luxosos materials com el marbre travertí.

 

Un cop finalitzada l’Exposició el pavelló es va desmuntar l’any 1930, amb el temps va ser un referent clau tant per la trajectòria de Mies van der Rohe com per al conjunt de l’arquitectura del segle XX. I gràcies a aquest fet el 1980 es va tornar a construir el pavelló que va ser inaugurat el 1986 en el mateix lloc originari.

 

És un dels monuments més emblemàtics de l’arquitectura moderna del segle XX, que ha sigut estudiada i interpretada exhaustivament a la vegada que ha servit d’inspiració en l’obra de diverses generacions d’arquitectes. El seu autor va ser Ludwig Mies Van der Rohe, director de la Bauhaus, el centre de reflexió estètic que va canviar el rumb de l’art i del disseny d’Europa.

 

El pavelló està construït en vidre, acer i quatre tipus diferents de marbre: travertí romà, verd dels Alps, verd antic de Grècia i ònix daurat de l’Atles.Adreça: Avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia, 7

Autobusos: 13, 50

Metro: Espanya (L1 i L3)

Web: www.miesbcn.com

tornar a Passeja per Barcelona

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx