Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Palau de la Música Catalana

Edifici de maó vermell vist construït entre 1905 i 1908 per l’arquitecte Domènech i Montaner. El Palau és una de les sales de concerts més singulars del món i un dels monuments més representatius del modernisme català, declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco el 1997.

 

Destaquen les escultures de Pau Gargallo i Didac Massana i la làmpara central de la sala de concerts dissenyada per Rigalt i Granell. L’escultura que presideix la façana i que representa la música popular és de Miquel Blay.

 

En el Palau de la Música poden gaudir tant dels seus concerts com de les seves visites guiades que ofereixen.Adreça: Sant Pere més Alt, s/n.

Autobusos: 17, 19, 40, 45

Metro: Urquinaona (L1 i L4)

Web: www.palaumusica.org/

tornar a Passeja per Barcelona

Situació

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx