Reserves

(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Palau Robert

L’edifici on es troba el Palau Robert és una petita mansió d’estil neoclàssic como eren les cases dels acabalats de finals del segle XIX que es construïen al Passeig de Gràcia.

 

La Generalitat de Catalunya va adquirir el 1981 l’edifici, el jardí i les dependències annexes. El 1997 va obrir les seves portes amb el nom de Palau Robert i es va convertir en un edifici emblemàtic de la ciutat.

 

Actualment és el centre d’informació turístic de Catalunya, on es dóna a conèixer Catalunya a través d’exposicions, publicacions, actes i activitats.Adreça: Passeig de Gràcia, 107.

Autobusos: 7, 15, 17, 22, 24, 28, 33, 34, 68

Metro: Diagonal (L3 i L5)

Web: http://www.gencat.cat/probert/

tornar a Passeja per Barcelona

Situació

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2015 Grupo Lutx